Bibliografi og referanser

For de som er interessert å i forfølge ideér som presenteres på spillteori.no videre, har vi nå opprettet en bibliografi. Her vil alle referanser fra sitater og ideér som presenteres føres opp, slik at det er mulig å kontrollere hva dere leser, samt lese videre der det er et ønske om mer inngående kjennskap til temaene. Det vil også komme en oversikt over anbefalt sentral litteratur.

Vårt mål er å presentere spillteori som er forståelig for alle, men akademisk ærlighet og skikkelighet er viktig for oss, noe vi håper vil være åpenbart ved lesning av stoffet på siden.

For de som er interessert å i forfølge ideér som presenteres på spillteori.no videre, har vi nå opprettet en bibliografi. Her vil alle referanser fra sitater og ideér som presenteres føres opp, slik at det er mulig å kontrollere hva dere leser, samt lese videre der det er et ønske om mer inngående kjennskap til temaene. Det vil også komme en oversikt over anbefalt sentral litteratur.

Vårt mål er å presentere spillteori som er forståelig for alle, men akademisk ærlighet og skikkelighet er viktig for oss, noe vi håper vil være åpenbart ved lesning av stoffet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.