Kritikk og originalitet

Indeed in this respect he [Polybius omtaler her Timaeus] very much resembles Strato of Lampsacus, the writer on physical science. He, too, is apt to shine most when he sets out to expound and refute the theories of others, but when he puts forward any original proposition or explains his own ideas, he appears to men of science to be far more stupid and dull than they had expected.

– Polybius (1979)

Indeed in this respect he [Polybius omtaler her Timaeus] very much resembles Strato of Lampsacus, the writer on physical science. He, too, is apt to shine most when he sets out to expound and refute the theories of others, but when he puts forward any original proposition or explains his own ideas, he appears to men of science to be far more stupid and dull than they had expected.

– Polybius (1979)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.